добър интериорен дизайнер

Добър интериорен дизайнер

Добър интериорен дизайнер? Two Creative. Доверете ни се!

свържете се с нас:

ИМЕЙЛ:  two2creative@gmail.com

АДРЕС: ул. Поп Димитър , 9020 , ВАРНА, БЪЛГАРИЯ

РАБОТНО ВРЕМЕ:

понеделникпетък: 09:00 – 17:00

събота и неделя: почивни дни

     

ТЕЛЕФОНИ:

МЕНИДЖЪР: 0899 175 018

ДИЗАЙНЕР: 0899 022 117

ПАРТНЬОРИ

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ДОБЪР ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР

Търсите добър интериорен дизайнер? Когато избирате интериорен дизайнер, не е достатъчно да се водите само по офертата, която ви предлага. Разгледайте неговите проекти, усетете дали неговият почерк е близък до вашето светоусещане. Потърсете препоръки от негови клиенти. Добрият интериорен дизайнер не работи само в един стил и не следва сляпо модни тенденции. Той използва познанията си, за да ви насочи към най-добрия вариант спрямо вашите нужди. Той умее да превърне всяко едно пространство във функционално без това да е за сметка на вашите желания.

Доверието във връзката клиент-дизайнер е много важен фактор за крайния резултат. Процесът по изграждане на един интериор е двустранен. Не се страхувайте да споделяте всичките си предпочитания, опасения, потребности. Бъдете максимално откровени. Трябва да гледате на вашия дизайнер като на ваш партньор. Той е вашият личен консултант за определен период от време.

 

Използвайте това предимство и се съветвайте с него винаги, когато се колебаете по отношение на проекта. Не очаквайте, обаче, вашия дизайнер да се съгласява с всичките ви хрумвания. Той ще ви каже веднага дали желанията ви са постижими и при какви условия. Неговата задача е да ви насочва в правилната посока с оглед на крайната цел на проекта. Добрият интериорен дизайнер непрекъснато се осъвършенства. Той търси нови, по-добри продукти, следи за тенденциите и настроенията на пазара, подобрява квалификацията си чрез нови познания и умения.

Защото зад работата на добрия дизайнер стоят много часове труд, които остават невидими на фона на крайния продукт. Истинският професионалист не прави компромис с качеството на услугата, която предлага. Той изпипва всичко до най-малкия детайл и осъществява целия процес от проекта до неговата реализация. Познава добре процесите, етапите и последователността на действията при изграждане на един интериорен проект.