обществен интериор

Обществен интериор

Обществен интериор – при търговските обекти интериорният дизайн е абсолютно задължителен. Всяко обществено пространство се характеризира със индивидуална атмосфера и има своите специфични изисквания. Най-важната задача на интериорния проект е да презентира конкретната бранд идентичност на компанията. Тя не включва само цветови комбинации и отличителни знаци, но и комуникацията с клиента, философията на компанията.

Разглеждайте обществения интериор като част от маркетинговата стратегия на един бизнес. Независимо дали става въпрос за офис, заведение, хотел, магазин или козметично студио, клиентите искат незабравимо преживяване. Копирането на готови концепции не е валидна и работеща стратегия, тъй като всеки бизнес има различно послание. Уникалният интериор е способ за разграничаване от конкуренцията и привличане на потенциални клиенти, последователи на бранда.

При обществените пространства зонирането и разпределението в интериора се базират на предназначението и процесите, които протичат във фирмата. Изключително важно е атмосферата да е еднакво приятна както за клиентите, така и за служителите. Естетическата визия, в допълнение към обслужването е причината клиентите да се връщат обратно. В крайна сметка целта на всяка бизнес стратегия е да продава повече на по-голям брой доволни потребители.

Инвестицията в интериорен проект на обществено пространство е перспектива за успех на бизнеса.

КЛУБ „МАРАКЕШ“

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО  „ЕСТИЛО“