Интериорен проект

ИНТЕРИОРЕН ПРОЕКТ

Всеки наш интериорен проект е уникален и неповторим. Когато създаваме концепцията за вашия интериор, ние се стремим да вложим в нея максимално много от вас самите. Стараем се да доловим вашето светоусещане и да го пресъздадем посредством дигитално-визуални похвати. Естествено всеки един образ е пречупен през призмата на нашите креативност, познания и опит. Това важи не само за естетическата визия, но и за ергономията – човешкият фактор при проектирането. Дизайнът е комуникацията, свързващото звено между автора и неговия клиент.

Всеки един интериорен проект се разработва индивидуално според пространствените параметри на вашия имот. Освен размерите и обемите на интериора, влияят и осветлението, колоритното изграждане, съчетанието на материали, правилното подреждане на мебелите и др. Всички тези компоненти трябва да бъдат обединени в хармонично единно цяло чрез принципите за баланс, пропорция, последователност, открояване, единство. Ето защо всеки интериор носи своя собствена идентичност, която никога не си позволяваме да повтаряме. Именно това дава голямата стойност на всеки индивидуален интериорен проект.

НАШИТЕ ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ

В нашите интериорни проекти ще откриете всякакви стилове и течения. Но също така ще забележите, че не ги следваме безусловно и на всяка цена. Стилът и модните влияния са нещо важно, но също и преходно. Красотата е субективно понятие, което съвсем естествено се променя във времето, заедно с хората. По-важното е какво послание носи един интериор, как кореспондира с неговите обитатели. Интериорният дизайн преди всичко е средство за подобряване на качеството на живот.

Можете да откриете голямо разнообразие от типове интериори в нашето портфолио. От апартаменти и къщи до аптеки, заведения, магазини, игрални зали и казина. Това ни дава увереността да твърдим, че можем да създадем всеки интериор, стига да ни се доверите. Разгледайте галерията ни от проекти. Сравнете 3Д визуализациите с реализацията и ще се убедите, че всеки наш интериор е напълно изпълним.