интериорен дизайн цена

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ЦЕНA

Интериорен дизайн цена

Интериорен дизайн цена или „Колко струва един интериорен проект?“ – въпрос, който няма еднозначен отговор.

Ако сте обърнали внимание на нашите услуги и портфолио, вече сте разбрали, че всеки интериорен проект е индивидуален и уникален. Интериорният проект не е масов продукт, който има еднаква стойност.

Крайната цена е комплексна и се формира на базата на конкретни критерии, които са различни за всеки обект – местоположение, вид на обекта (жилищен или обществен интериор), архитектурни особености (скосявания, начупени форми и др.), стил на проекта (сложност и детайлност), срок за изпълнение. Ето защо стойността на един проект е строго индивидуална и е предмет на конкретно договаряне.

За ваше удобство и ориентир сме разработили пакети, които включват най-оптималните комбинации от услуги, предлагани от нашето студио. Изберете един от тях и се свържете с нас, за да изготвим вашата персонална оферта за интериорен дизайн.

Нашите цени за интериорен дизайн се определят на кв.м. чиста площ, незаета от стени и общи части. В действителност тази площ винаги е по-малка от общата площ на вашия имот. Точни изчисления можем да направим след архитектурно замерване на помещенията.

интериорен дизайн цена

ПАКЕТИ

Two Creative си запазва правото да оферира индивидуално, спрямо нуждите на всеки клиент.

интериорен дизайн цена 01
интериорен дизайн цена 02
интериорен дизайн цена 03

цени от 30 лв на кв.м.

Вие сами определяте бюджета на вашият проект!

Свържете се с нас, за да уточним детайлите!

Посочените пакети са само за интериорно проектиране.

Услугите авторски надзор, изпълнение на проекта и 3Д анимации се оферират отделно.

Ако имате колебания или други въпроси, винаги можете да се възползвате от опцията безплатна онлайн консултация с нас, която можете да заявите

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

интериорен дизайн цена

Изненадайте ваш приятел или близък като му подарите ваучер за подарък – интериорен дизайн! Направете всеки повод незабравим с оригинален подарък от Two Creative! Всеки ваучер предоставя възможност на своя получател да използва една от нашите услуги с отстъпка в размер на стойността му. Ваучерът има срок от 1 година след закупуването му. В този период е нужно да се направи поръчка на избраната услуга. При поръчка трябва да се представи ваучера. Персонализирайте вашият ваучер, като попълните името на получателя и кратко послание към него. Ние ще ви изпратим подаръчния ваучер в електронен вариант на посоченият от вас имейл. Можете да го разпечатате или да го препратите. Вземете персонален ваучер за подарък за интериорен дизайн ТУК