интериорен дизайн цена

Интерорен дизайн цена

интериорен дизайн цена

Интериорен дизайн цена или „Колко струва един интериорен проект?“ – въпрос, който няма еднозначен отговор.

Ако сте обърнали внимание на нашите услуги и портфолио, вече сте разбрали, че всеки интериорен проект е индивидуален и уникален. Интериорният проект не е масов продукт, който има еднаква стойност.

Крайната цена е комплексна и се формира на базата на конкретни критерии, които са различни за всеки обект – местоположение, вид на обекта (жилищен или обществен интериор), архитектурни особености (скосявания, начупени форми и др.), стил на проекта (сложност и детайлност), срок за изпълнение. Ето защо стойността на един проект е строго индивидуална и е предмет на конкретно договаряне.

За ваше удобство и ориентир сме разработили пакети, които включват най-оптималните комбинации от услуги, предлагани от нашето студио. Изберете един от тях и се свържете с нас, за да изготвим вашата персонална оферта за интериорен дизайн.

Нашите цени за интериорен дизайн се определят на кв.м. чиста площ, незаета от стени и общи части. В действителност тази площ винаги е по-малка от общата площ на вашия имот. Точни изчисления можем да направим след архитектурно замерване на помещенията.

интериорен дизайн цена

ПАКЕТИ

Two Creative си запазва правото да оферира индивидуално, спрямо нуждите на всеки клиент.

T(W)O BEGIN

 • Архитектурно замерване
 • 3Д проект и визуализации

Срок за проектиране: 22 работни дни

T(W)O THE END

 • Архитектурно замерване
 • 2Д функционално разпределение
 • 3Д проект и визуализации
 • Оферта за изпълнение

 

Срок за проектиране: 45 работни дни

T(W)O GET MORE

 • Архитектурно замерване
 • 2Д функционално разпределение
 • 3Д проект и визуализации
 • Работни чертежи – Ел. ВиК ОВК инсталации, настилки, стенни покрития, тавани, санитарни помещения, мебели и детайли
 • Спецификация на продукти и материали

Срок за проектиране: 56 работни дни

Реализация и Управление

 • Изготвяне на линеен график за СМР
 • Координиране на подизпълнителите
 • Организиране на поръчки, доставки, рекламации (ако  има такива), гаранции и монтажни дейности
 • Упражняване на авторски и технически надзор
 • Издаване на обекта в изцяло завършен вид

Срок за реализация: според сложността на обекта

цени от 40 лв на кв.м.

Свържете се с нас, за да уточним детайлите!

интериорен дизайн цена

Нашите пакети са разработени така, че да удовлетворят максимално вашите нужди.

Пакет T(W)O BEGIN е създаден за тези от вас, които не могат да си представят как би изглеждало тяхното интериорно пространство, когато бъде обзаведено. В този пакет е включена концептуална визуализация на помещенията, която дава основни насоки за избора на форми, подбора на цветове и комбинацията на материали. Вие ще придобиете много точна представа за разположението на мебелите, колоритното изграждане на помещенията и подходящите като стил продукти. Този базов проект ще ви улесни изключително много при избора и закупуване на всички елементи от вашия интериор като мебели, осветителни тела, цветове за стените, настилки за подовете, текстил и др.

Пакет T(W)O THE END  е насочен към тези от вас, които нямат време и възможност да организират и изпълнят сами своя ремонт. Това е комплексна услуга, която се комбинира с Реализация и Управление и включва изработване на интериорен проект, реализирането му от нашия екип, до неговото пълно завършване в готов за нанасяне вид. Ние работим с утвърдени партньори и заедно с тях ще се погрижим за комфорта ви да нямате никакъв ангажимент по реализацията на вашия интериор. Гарантираме, че това което сте одобрили на етап проект е това, което ще получите като завършен интериор.

Пакет T(W)O GET MORE е за тези от вас, които са уверени, че могат да се справят сами с реализацията на своя интериор. В този пакет, освен реалистичната визуализация, сме включили цялата необходима техническа документация, която да представите на вашите майстори и мебелисти за изпълнението на вашия обект. В този проект се залагат изцяло реални продукти и материали, които са подробно описани в таблица за ваше улеснение при покупката им. Това ви гарантира, че крайният резултат ще удовлетвори очакванията ви от интериорния проект.

Услугите Архитектурна визуализация и 3Д анимация се оферират допълнително.

Ако имате колебания или други въпроси, винаги можете да се възползвате от опцията безплатна онлайн консултация с нас, която можете да заявите