интериорен дизайн цена

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ЦЕНA

Интериорен дизайн цена

Интериорен дизайн цена или „Колко струва един интериорен проект?“ – въпрос, който няма еднозначен отговор.

Ако сте обърнали внимание на нашите услуги и портфолио, вече сте разбрали, че всеки интериорен проект е индивидуален и уникален. Интериорният проект не е масов продукт, който има еднаква стойност. Крайната цена е комплексна и се формира на базата на конкретни критерии, които са различни за всеки обект – местоположение, вид на обекта (жилищен или обществен интериор), архитектурни особености (скосявания, начупени форми и др.), стил на проекта (сложност и детайлност), срок за изпълнение. Ето защо стойността на един проект е строго индивидуална и е предмет на конкретно договаряне.

За ваше удобство и ориентир сме разработили ценови пакети, които включват най-оптималните комбинации от услуги, предлагани от нашето студио. Изберете един от тях и попълнете допълнителната информация във формата за запитване, за да получите примерна оферта за вашият интериорен проект.

Нашите цени за интериорен дизайн се определят на кв.м. чиста площ, незаета от стени и общи части. В действителност тази площ винаги е по-малка от общата площ на вашия имот. Точни изчисления можем да направим след архитектурно замерване на помещенията.

ПАКЕТИ И ЦЕНИ

Посочените пакети и цени са само за интериорно проектиране.

Услугите авторски надзор, изпълнение на проекта и 3Д анимации се оферират допълнително.

Ако имате колебания или други въпроси, винаги можете да се възползвате от опцията безплатна онлайн консултация с нас, която можете да заявите

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

интериорен дизайн цена

Изненадайте ваш приятел или близък като му подарите ваучер за подарък – интериорен дизайн! Направете всеки повод незабравим с оригинален подарък от Two Creative! Всеки ваучер предоставя възможност на своя получател да използва една от нашите услуги с отстъпка в размер на стойността му. Ваучерът има срок от 1 година след закупуването му. В този период е нужно да се направи поръчка на избраната услуга. При поръчка трябва да се представи ваучера. Персонализирайте вашият ваучер, като попълните името на получателя и кратко послание към него. Ние ще ви изпратим подаръчния ваучер в електронен вариант на посоченият от вас имейл. Можете да го разпечатате или да го препратите. Вземете персонален ваучер за подарък за интериорен дизайн ТУК