вътрешен дизайн на къща

вътрешен дизайн на къща

Вътрешен дизайн на къща – в днешния забързан градски начин на живот, кой ли не си мечтае за такъв дом. Това е сериозна инвестиция, а и колко пъти в живота човек си прави къща? При тези жилища разнообразието от форми и обеми на пространството е огромно. Архитектурата е силно персонализирана и човек може да разгърне потенциала на идеите си. Дизайна на по-големите и преливащи едно в друго пространства обаче, може да крие голям риск от провал.

Един от вариантите е, увлечени от простора на къщата, да стигнем до кичозно претрупване от елементи на различни стилове. Това се случва, когато не знаем къде е границата на баланса и кога да спрем. В другия случай след разполагане на основните групи мебели могат да останат свободни зони, които не знаем как да запълним. Остава усещането сякаш нещо липсва в този интериор.

Вътрешен дизайн на къща е услугата, която идва на помощ. Предимствата при разработването на интериорен проект още преди започване на строежа са много. Когато сме уточнили функционалното разпределение, можем да предвидим на по-ранен етап всички инсталации и техните изводи. Така ще са удобни за употреба без да се налага местенето им в последствие. За разлика от апартаментите, тук можем да наблегнем на по-добра енергоефективност. Можем да изберем по-добра изолация, по-качествена дограма, по-подходящи системи за отопление и др. Могат да се заложат допълнителни системи за защита на дома, омекотяване на водата, дистанционен контрол на уредите, осветлението и др.

Изборът е голям, но с това идват и множество въпроси кое да изберем, на кой производител/доставчик да се доверим. Нашият опит до сега ни е насочил към партньори, които са професионалисти в своята област. От тях винаги получаваме качествени продукти, съчетани с качествено обслужване. Това ни дава увереността да твърдим, че всички заложени в проекта материали, продукти и ситеми ще бъдат и качествено реализирани.

ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА ТОСКАНА

ЕДНОФАМИЛНА КЪЩА ДОБРЕВА ЧЕШМА